Hundegård med Pithegn

Vi havde lige anskaffet os et par store hunde – de skulle selvfølgelig have det godt, og have mulighed for at være ude så meget som muligt. Nu var det jo store hunde, så vores nye hundegård skulle da også have en vis størrelse, og hegnet skulle være af en vis standard og kvalitet, og så måtte det da også gerne være til at betale. Vi havde hørt godt om noget der hed Pithegn.dk, så det var her vores projekt startede – vi kiggede på hvad de havde af forskellige slags hegn, og hvad der kunne bruges til vores lille hunde gårds projekt. Nu gik vi i første omgang efter at se hvad der fandtes af hegn hos , og her var de inddelt i Industrihegn, institutionshegn, landbrugshegn og privathegn. Nu kunne vi omgående udelukke landbrugshegn og privathegn – da vi ikke kunne se at de var anvendelige til vores projekt.

Det lyder måske lidt underligt, men vi valgte det der blev kaldt et sportshegn – hundene kunne kigge ud, det var solidt og i en højde som hundene ikke kunne hoppe over, der var et hul i, hvor der kunne indsættes en låge, og hundene kunne komme hurtigt ind og ud – perfekt til vores hundegårds projekt. Jeg ved ikke om det lige var det billigste hegn, men det opfyldte vores behov. Så vi bestilte det, og der gik ikke lang tid, så stod vores flotte hundegård med Pithegn færdig monteret og klar til vores hunde.
Pithegn.dk har nok mest hegn til institutioner eller større steder, men vi fik vores hegn på trods af det – så man kan også sige at de er meget alsidige, og kundemindede. Vi fik i hvert fald en super kunde betjening, også selvom, som jeg vil kalde det, var en mindre kunde.
Kvaliteten på hegnet var til ug kryds og bolle, det var stabilt, og det var nemt selv at sætte op. Det var lige det vi havde brug for til vores hunde, og de stortrives med den store hundegård.