Humor billeder fra X-tension

Jeg skulle finde på en sjov gave til en af mine børn, og i min søgen på nettet landede jeg på en side der hed x-tension.dk – da jeg sad og læste diverse Humor billeder på denne side begyndte jeg at sidde og smile sammen med mig selv – det var så her jeg købte en der hed Pinocchio – Sandhed varer længst – den passede perfekt til ham. Ikke fordi han var fuld af løgn, men når han havde lavet noget der ikke var så heldigt, var det svært at få sandheden om episoden ud af ham. Samtidig fandt jeg da også lige en til mit badeværelse, som man kunne sidde og læse mens man nu sad på mit toilet og gjorde det man nu skulle. Det var en spændende hjemmeside syntes jeg – og da jeg har hvide vægge, pynter en sjov plakat altid.

Humorbilleder – find det der passer

Altid dejligt med noget der passer til en og ens værdier – nogle er til kunst og jeg er til disse Humor billeder. Nu er det ikke kun Humor billeder på X-tension, men også mange andre plakater eller poster, så efter min mening har de alt til enhver smag. De har bl.a. også den ægte originale grafiske fortolkning af Ægget, Koglen og Svanen og mange tekster der er spændende at have hængende og læse. Jeg oplevede at det var nemt at bestille, varen var af en god kvalitet, der ikke lige gik hurtigt i stykker, varen var godt pakket ind til forsendelsen og en hurtig levering.