Toner til Konica Minolta printer

Nu kommer der igen en model jeg absolut ikke har hørt om før – den lyder italiensk, og det er den måske også. Den skal selvfølgelig som alle andre laser printere have nye toner påfyldt når de gamle er brugt. Det er der ikke noget nyt i. Hvis nu den her printer er italiensk, så kunne det jo være at der er nogle italienske leverandører der har lidt lavere priser på toner end dem herhjemme. Ellers er der jo også altid nettet man kan søge efter toner Konica Minolta på. -flere og flere små og mellemstore virksomheder kigger sig om hvor de finder de laveste priser på de toner de skal have fat på, om det så er en HP, Canon, Oki, Epson eller en Konica Minolta printer. Der hvor man kan spare penge, det er også der pengene flyttes til den sunde bundlinje i regnskabet. Det kan jo eventuelt blive til et overskud til man kan få en tur i byen for.

Jeg kunne ikke lige finde et billede der mindede om disse Konica Minolta toner, men toner farver er jo ens i alle printerne. Jeg vidste ikke at der var så stor en verden indenfor printere, men så blev jeg så meget klogere. Nu har jeg da heldigvis en rigtig god printer, men næste gang jeg skal have en ny printer, vil jeg kigge efter de andre mærker jeg ikke kender. Jeg kan jo altid købe mine toner hos billigtoner.dk uanset hvilken printer jeg vil anskaffe mig engang.