Sådan opbevarer du dine møbler, mens du flytter

Flytning er en stor opgave, og en af de mest udfordrende aspekter er at finde ud af, hvad du skal gøre med alle dine møbler. Skal du sælge dem? Giver du dem væk? Lejer du et lager? Svaret afhænger af en række faktorer, herunder hvor mange møbler du har, hvor meget du er knyttet til dem, og om du flytter lokalt eller langt væk. Læs videre for at få en guide til opbevaring af dine møbler, mens du flytter.

Hvis du flytter inden for den samme by eller bydel, er der gode chancer for, at du ikke ønsker at skille dig af med alle dine møbler. I dette tilfælde er det bedst at leje en opbevaringsenhed på kort sigt. Det vil give dig tid til at beslutte, hvad du vil beholde, og hvad du kan leve uden, og det vil også frigøre plads i dit nye hjem, så du ikke er trængt under udpakningen. Du skal bare sørge for at vælge en opbevaringsenhed, der ligger tæt på dit nye hjem, så du nemt kan få adgang til dine ejendele, når du har brug for dem.

Det er en anden sag at flytte over lange afstande. Hvis du ikke er knyttet til dine møbler, eller hvis du ikke har plads til dem i dit nye hjem, er det nok bedst at sælge eller donere dem. Der er ingen grund til at betale for at opbevare møbler, som du ikke har brug for eller ønsker – det vil blot ende med at koste dig flere penge i det lange løb. Hold et loppemarked eller opgiv dine ting på Craigslist eller Facebook Marketplace, og brug pengene til at købe nye møbler til dit nye hjem. Eller hvis du hellere vil slippe for besværet med at sælge dine ting, kan du donere dem til en lokal velgørenhedsorganisation eller en genbrugsbutik. Uanset hvad, så sparer du tid og penge ved at skille dig af med dine møbler før en langdistanceflytning.

Læs mere om sikker opmagasinering.