OVER 125 ÅR MED velvære og forkælelse

I mere end 125 år har Munkebjerg Hotel leveret enestående oplevelser af velvære og ro til vores gæster. Siden 1880 har vi arbejdet hårdt for at skabe de optimale rammer, der tilbyder det højeste niveau af service og komfort. Med fire-stjernede faciliteter og fem-stjernede konferencefaciliteter, er vi en af Danmarks mest anerkendte hoteller. Her på Munkebjerg Hotel har vi sørget for, at vores gæster kan slappe af og nyde deres kølige undslipning fra den travle hverdag. Med fantastisk natur og en smuk udsigt, er du sikker på at føle dig velkommen her hos os.

Munkebjerg Hotel har udviklet sig meget igennem tiden. Vores første udgave åbnede i 1880 og var en lille træbygning. Det var ikke det smarteste hotel, men i de sidste 125 år har Munkebjerg Hotel formået at tilbyde gæsterne det højeste niveau af service og faciliteter, der får alle til at føle sig velkomne og afslappet.

I dag består Munkebjerg Hotel af 158 værelser, fire restauranter, en bar, en vinkælder, et kasino samt et wellness- og fitnessområde. Hotellet tilbyder mange forskellige aktiviteter, der tiltrækker gæster fra nær og fjern. Vores firestjernede faciliteter og femstjernede konferencefaciliteter er med til at gøre Munkebjerg Hotel til et af Danmarks mest populære hoteller.

En anden grund til vores status som fire-stjernet hotel er vores erfarne og hårdtarbejdende personale. Vores personale ved, hvad det vil sige at yde det højest mulige serviceniveau, og de gør alt for at skabe en unik og mindeværdig oplevelse for vores gæster. Vi tror på, at det er vores personale, der virkelig adskiller os fra andre hoteller.

Munkebjerg Hotel ligger i hjertet af skovene omkring Vejle, og vores smukke terrasse tilbyder en af Danmarks måske mest fantastiske udsigter. Den omkringliggende natur og ro er med til at skabe en følelse af velvære, og det er en perfekt mulighed for at slappe af og nyde tiden med venner og familie. Udover vores faciliteter kan vi også arrangere flere forskellige aktiviteter, der kan give gæsterne en særlig oplevelse og et smil på læben.