Kaffeexpressen og kaffe livstil

For mig er kaffe en livsstil – for jeg drikker ikke bare den sorte kaffe, men eksperimenterer ofte med forskellige slags sirup smags varianter – det er blevet lidt en livsstil for mig, at få en rigtig god kop kaffe om dagen, som jeg sidder og nyder i fred og ro, mens jeg nyder naturen fra min altan. Vi kan alle lige drikke en kop hurtig nescafe, men det at nyde en kop speciel kaffe, det er sagen. Jeg selv begyndte at eksperimentere med mit kaffedrikkeri efter jeg fik min første kaffe fra kaffeekspressen.dk – i førte omgang ville jeg bare have en rigtig god kvalitets kaffe, og med tiden blev jeg nok det man kalder en kaffe entusiast. Jeg rejser meget, og på den måde får jeg også smagt en masse forskellige slags internationale kaffe – og der er stor forskel.

Kaffe og sirup og en sjat likør

Det er hvad man kan forvente af specialiteter i udlandet – og når jeg så kommer hjem, går jeg ind på kaffeexpressen.dk for at se om jeg kan ramme den smag på den kaffe jeg fik i udlandet, hvis den altså smagte godt. Kaffeexpressen er min favorit, når jeg skal til at handle kaffe og sirup – de har det hele, og jeg kan bestille det hele på en gang, er jeg i tvivl, kan jeg ringe til dem, og de vejleder og rådgiver mig på professionel vis, så jeg altid får det jeg forventer. Jeg har altid fået mine vare hurtigt efter bestillingen, og jeg er altid tilfreds med varen.