Jeg er vild med min nørdet hobby

Jeg har altid været lidt af en nørd. Jeg var den dreng, der elskede at spille videospil og se sci-fi-film. Og som jeg blev ældre, voksede mine nørdede hobbyer kun. Nu elsker jeg at bruge min fritid på at pille ved elektroniske gadgets eller lære om ny teknologi.

Der er noget iboende tilfredsstillende ved at arbejde på noget komplekst og udfordrende. Når det lykkes mig at finde ud af, hvordan jeg får noget til at fungere, føles det som en bedrift. Og i en verden, der i stigende grad er domineret af teknologi, er det en værdifuld kompetence at have en nørdet hobby.

Selvfølgelig er det ikke alle, der kan forstå, at det er attraktivt at reparere en defekt telefon eller lære at kode. Men for dem af os, der gør, er det en passion, som vi ikke kan lade være med at være besat af. Vi elsker at dykke dybt ned i nørderiets verden og udforske alle kroge og hjørner.

Så hvis du identificerer dig selv som nørd, skal du ikke være bange for at omfavne det! Der er masser af andre nørder derude, som vil forstå, hvad du taler om, og som vil være mere end glade for at snakke om dit seneste projekt. Så kom ud og begynd at pille!