Hvordan organiserer du dit garderobeskab

Vi mennesker er jo meget forskellige, så der er dem, der bedst kan lide, at man har ens ting organiseret på en måde, så der er rigtig meget styr på tingene, hvor der ikke er noget, der ligger bare så meget som en anelse skævt, og det må heller ikke være så meget af antydningen af et støvkorn at spore.
Andre kan gode lide orden i deres kaos og omvendt, og det er ikke fordi, vedkommende ikke kan finde sine ting, men det er bare deres måde at have det på, hvor det for andre kan se helt uorganiseret ud, men man ved selv, hvordan man finder rundt i tingene, men det vil andre nok ikke kunne.
Atter har man så dem, som der på ingen måde er organiseret, hvor man bare kaster tingene ind i ét stort rod, og man kan aldrig finde det, som man skal bruge, og man køber hele tiden det samme, fordi man ikke kan finde det, man lige har købt.
Sådan er det med Garderobeskabe for disse mennesker også, så man kan kende dem ud fra, hvordan de har deres ting her.

Man har sine garderobeskabe på ens egen måde

Den ene type kan vrænge på næsen af den anden, og der er ingen grund til, at man begynder at forklare andre, hvordan de skal have deres ting i garderobeskabene, for selv hvis man begyndte på det, så ville det ende katastrofalt, eller det ville kun komme til at holde i en kort periode, så man kan lige så godt ophøre med at forsøge at forklare, hvordan man burde ændre på deres systemer.
For nogle kan man dårligt lukke døren til garderobeskabet, fordi det er proppet til bristepunktet, mens andre stort set ikke udnytter pladsen, hvor der bare lige er lagt en enkelt beklædningsgenstand på en hylde, og så skal der ikke ligge mere dér.
Sådan vælger man jo selv at gøre det, når det er ens eget garderobeskab.
Så længe det bare giver mening for en selv, så er der ikke andre, der skal komme at sige, hvordan det skal gøres.