Gulvafslibning på Amager på et hengemt gulv

Der sker nogle gange det, at man er ved at gøre rent eller lettere renovere et hjem, og så åbenbarer der sig virkelig mere, end hvad man lige havde regnet med.
Og her taler vi ikke om, at man finder nogle små ting, som man troede, man havde smidt væk, eller hvor det er den forrige ejer, som der havde glemt dem – men hvor man næsten ender med at finde et mindre rum såsom et skab, pulterkammer eller et lille bitte værelse, som man ikke havde set før.
Det kan ske på den ø lige ved siden af Sjælland, som vi kalder Amager, hvor der stadig er ældre huse at falde over, selvom mange tror, at det hele er nybyggeri, men der er steder som Dragør og Store Magleby, der repræsenterer det gamle Amager og minder meget om det, som man kender fra det gamle Danmark.
Det behøver selvfølgelig ikke være lige præcis her, at man gør sig den slags overraskelser, men det kunne være et godt eksempel på, at man pludselig helt uset får brug for gulvafslibning Amager.

Man havde ikke set det komme, at man skulle bruge gulvafslibning på Amager her

Man mente sådan set nok, at man havde styr på ens bolig, og at man havde afdækket det hele, men huset var også større i sin tid, end hvad man havde brug for, da man købte det, og som børnene er flyttet hjemmefra, er det ikke fordi, at man ligefrem fik brug for mere plads.
Så det var mens, at man gik huset igennem fra kælder til kvist, at man faldt over dette lille lokale, hvor man kunne se, at der var lagt trægulv.
Man håber så lidt, at der stadig kan gøres noget ved det i form af en gulvafslibning, og skulle det være helt galt, så skal man måske høvle gulvet ned først.
Det er dette, som man håber på, at man kan nøjes med at gøre, for alternativet er, at man skal hen at fjerne gulvet og lægge et nyt, og det er ikke ligefrem et projekt, som man har overskud til.