Erfarne og dygtige realmæglere

Efter at have ledt med lys og lygte efter en ny og eksklusiv bolig i Herning området, fandt jeg et hos Realmæglerne i Herning. Jeg skulle selv lige hjem og regne på om jeg havde råd til at sidde i huset alene, for jeg ville ikke risikere at måtte gå fra hus og hjem, bare fordi min kæreste og jeg ikke kunne finde ud af at bo sammen i længden. Efterfølgende fik jeg kontakt til en af de dygtige medarbejdere der var ansat hos Realmæglerne i Herning, og vi fik os en god snak omkring dels de økonomiske ting, men også i forhold til de lokale forhold hvor huset lå. Det vidste han nemlig en hel del om, og for mig var det vigtigt at vide at det var et godt område for mine børn at vokse op i.

Realmaeglerne.dk erfarne medarbejdere

Jeg fik en masse papirer tilsendt via min mail, og ved at klikke på Gå til link, kom jeg ind på den hjemmeside, hvor jeg kunne læse alt om den bolig jeg var i gang med at købe. Jeg kunne også se at de mennesker der var ved at sælge mig huset, havde en stor friværdi i huset, hvilket for mig betød, at jeg godt kunne presse dem lidt på prisen. Det gik jeg tilbage til realmæglerne med, og den erfarne og veluddannede medarbejder, gjorde et godt stykke arbejde, der for mig betød, at jeg sparede næsten hundrede tusinde kroner på den handel, og dem kunne jeg jo komme langt for med forbedringer.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here