Broderi som udsmykning på tøj

I gamle dage broderede man rigtig mange ting, ikke som nu, hvor man bare køber en mærkat med navn på, som man så syr i børnenes tøj – Nej man broderede selv tingene, men dengang gik man også hjemme og skulle jo have et eller andet at lave – men godt så det nu ud. Jeg har tegnet mange monogrammer da jeg var barn, jeg elskede det – men jeg fik aldrig den ide, at jeg kunne brodere det på tøj som et eller andet logo.

Efterskoler og unge der går op i mode kunne være et oplagt emne, for at lavet deres eget logo og broderi på tøj – der er jo flere og flere efterskoler eller idræts foreninger der får lavet deres egne bluser eller kasketter. Sidst jeg var på wellness, fik jeg et par badetøfler udleveret, og her var der broderet hotellets logo på – det så nu rigtig eksklusivt ud, og jeg tog dem da også med hjem, da jeg syntes det var synd at smide dem ud efter bare nogle timers brug.

På samme måde, ville bluser fra en eventuel efterskole, være et minde for alle efterskole eleverne – og de vil selv have muligheden for at designe lige præcis hvordan deres broderi skulle se ud. Når man selv designer sine ting, vil det også altid være unikt og anderledes, for det er ikke masseproduceret. Jeg kan godt forestille mig, at der er flere og flere der vil have lavet et sådan personligt produkt. Det ser eksklusivt ud og er en spændende proces.