Der er intet så lækkert som en pizza bagt i en stenovn eller over åben ild.
Duften er ubeskrivelig, og man kan også selv lave en stenovn.
Prøv forskellige måder at lave en pizza på, og man vil straks kunne forny sig.
Det tager ikke lang tid at lave en pizza dej, og lave det rette fyld.
Hvis man er til bål mad , findes der forskellig slags grej, så man også kan lave en pizza over et bål.
Ellers er det oplagt med en pizzasten i sin grill, hvorpå man kan ligge sin pizza.
Når det handler om mad, er det bare med at eksperimentere. Det er som regel det man lærer mest af. Hvad virker bedst, og hvad virker overhovedet ikke.
Man må tage det sure med det søde, og lære af de udfordringer man står overfor.
Lær at lave dine egne pølser
Hvis man elsker at lave mad i et køkken, kan det være oplagt, at anskaffe sig en Pølsestopper.
Det var jo sådan i gamle dage, at der var det almindeligt at man selv lavede pølser. Dengang var der heller ikke de mange muligheder for, at kunne købe alverdens pølser.
Fordelen ved selv at lave pølser, er at man kan selv bestemme indhold samt smagen i pølserne. Så er man mere helt klar på, hvad der er i pølsen, og at der ikke er de tilsætningsstoffer i, som ellers som standard præger form og holdbarhed.
Der kan både laves vegetar og kødpølser, både til at grille eller man kan røge pølser.
Ved at anskaffe en pølsestopper kan man lære en ny færdighed indenfor madlavning. Det er også med til at lave ny baner i hjernen, ved at gøre noget man ikke før har givet sig i kast med. Så vær ikke bange for at udfordre de nuværende vaner indenfor madlavning. Det er både sundt, underholdende og eventyrligt.
Hvis man laver fejl kan man have lyst til at slå med kødhammeren i gulvet. Det kan dog ikke anbefales, da hullet sjældent kan lappes.
God fornøjelse i køkkenet.