Få ekstra udsigt med wallstickers skyline og byer

Du kan få wallstickers med byer, wallstickers skyline og wallstickers med rigtig meget andet, men netop de to førstnævnte kan være den slags, der er med til at give en fornemmelse af mere albuerum i et rum.
Vi kender alle det med, at hvis man maler med en bestemt farve i et lokale, så er det som om, at rummet åbner sig mere op, hvilket som regel sker med en lys farve, men maler man med en mørk farve, så føles det som om, at det lukker sig omkring en.
Det er selvfølgelig en fornemmelse og en illusion, for der sker jo ingen af disse dele, men det er bare sådan, som det opleves.
Men hvis man nu virkelig skulle give det en fornemmelse af, at man havde mere at gøre godt med, så kunne man sætte wallstickers med en skyline op.
Ikke alene kommer man til at opleve, at man bor et større sted, end man egentlig gør, men der er også noget spændende og interessant at kigge på.

Man ender et helt andet sted med wallstickers skyline

Selv hvis man ændrer på lyset i rummet, så vil man opleve den skyline, som var det henholdsvis dag, nat eller et tidspunkt lige i midten.
Man kan føle, at det blive levende for sig, og hvis man sætter noget musik på og tænder nogle duftlys, så aktiverer man både dufte til næsen, lyde til ørene og en skyline til øjnene, og når man giver sig selv mere at opleve på flere forskellige sanser, så ender man med at føle, at man er et helt andet sted.
Kan man sidde og koncentrere sig om denne wallsticker længe nok, så kan man næsten opleve, at det kommer til live foran en, og man svæver væk i det.
Det kan blive en ren meditativ oplevelse at begive sig ind i, og den slags er jo godt for krop og sjæl.
Men mindre kan bestemt også gøre det, hvor man bare nyder motivet og synes, det er rart at have noget andet end en bar væg at kigge på.
Og så kan man jo altid sætte en anden skyline op som wallsticker, hvis man ønsker det.